最新消息: · 关于参加天津市教育工会教职工公益大讲堂第二场讲座的通告         · 我校杰出校友、加拿大约克大学终身教授谭劲松做学术讲座         · 2017欧亚企业社会责任和环境管理-天津文化遗产旅游及创新创业教育国际高峰论坛在我校召开         · 我校学生荣获全国大学生人力资源管理知识技能竞赛第一赛区特等奖         · 缅怀大师前辈 重温入党誓词         · 商学院召开推进“两学一做”学习教育常态化制度化工作推动会         · 2017中国管理现代化研究会分支机构负责人会议在我校召开         · 校领导带队到商学院座谈调研         · 我校韦琳、任雅婷荣获2016年度天津市“五一”劳动奖章受到表彰         · 剑桥大学商学院Shahzad Ansari教授来访我校并做客“天财商道论坛”
当前位置: 首页>>学术动态>>正文

2017第二届知识工程与应用国际会议 (ICKEA 2017)
2017-07-03 06:59

主办单位: 威斯敏斯特大学

协办单位: IEEE 威斯敏斯特大学

Welcome to ICKEA 2017

www.ickea.org

The 2nd International Conference on Knowledge Engineering and Applications will be held in Imperial College London, London, United Kingdom on October 21-23, 2017.

The objective of ICKEA is to present the latest research and results of scientists (professors, doctoral students, and post-doc scientists) related to Knowledge Engineering and Applications topics. This conference provides opportunities for delegates from different areas to exchange new ideas, applications and experiences face to face, to establish business or research relations, and to find global partners for future collaboration. We hope that the conference results in significant contributions to the knowledge base in these scientific fields.

ICKEA features invited keynote speeches as well as peer-reviewed paper presentations.The conference is completely open (one needs to register first), you will not have to be an author or a discussant to attend. Submissions will be peer reviewed and evaluated based on originality, relevance to conference, contributions, and presentation.